Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Πολύ πείνα...Και ο Καραμανλής αλλού βρέχει..

Οι άνθρωποι που υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο θα ξεπεράσουν το 2009 το ιστορικό όριο του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO). Η επιδείνωση της κατάστασης αποδίδεται στην οικονομική κρίση.Τα θύματα της πείνας αναμένεται να αυξηθούν φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο κατά περίπου 11% στα 1,02 δισ., εκτιμά ο FAO, βασισμένος σε μελέτη της υπηρεσίας Οικονομικών Ερευνών του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας.

«Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί το ένα έκτο της ανθρωπότητας να είναι θύμα υποσιτισμού» σημειώνει ο FAO σε προκαταρκτική έκθεση του για την έλλειψη διατροφικής ασφάλειας.

Βs says:Πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα υποσιτίζονται σχεδόν 1,5 στους 10..Ποσοστό υπερβολικά μεγάλο για μια σύγχρονη Ευρωπαική χώρα κ. Καραμανλή..Εσείς δηλώνετε πως αργά και ταπεινά προχωράει ο τόπος μπροστά αλλά μάλλον δεν έχετε κατέβει μια βόλτα στις συνοικίες της Αθήνας ή των Δυτικών Προαστίων για να δείτε τις κακουχίες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης εν έτη 2009..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x