Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Μήνυμα Ζαουάχρι στους Πακιστανούς...


Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, δεύτερος τη τάξει στην αλ Κάιντα, κάλεσε τους πολίτες του Πακιστάν να στηρίξουν τους μαχητές που πολεμούν την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ "σταυροφορία" στο έδαφος της χώρας, η οποία, όπως είπε, απειλεί την ίδια της την ύπαρξη.

Στο βίντεο, διάρκειας οκτώ λεπτών και σαράντα εννέα δευτερολέπτων, με τίτλο "Μουσουλμάνοι Αδελφοί και Αδελφές μου στο Πακιστάν", ο Ζαουάχρι εκτίμησε ότι οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στο στρατό καθώς και στην πολιτική ζωή του Πακιστάν μπορεί να διαλύσουν τη χώρα, η οποία διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο."Η χειραγώγηση της μοίρας του Πακιστάν από τον Αμερικάνο σταυροφόρο έχει πάρει τόση έκταση που πλέον αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για το μέλλον και την ίδια την ύπαρξη του Πακιστάν", ανέφερε.

Κατά το SITE Intelligence Group το βίντεο άρχισε να διανέμεται την Τρίτη μέσω σελίδων ακραιφνών ισλαμιστών στο Διαδίκτυο.

"Είναι εμφανές ότι το Πακιστάν έχει μπει βαθιά σε μια άγρια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα σε δυο δυνάμεις", συνέχισε ο Ζαουάχρι: μια που εκπροσωπεί "τις Ισλαμικές αξίες" και αυτή των "σταυροφόρων" των ΗΠΑ. "Αν μείνουμε αδρανείς χωρίς να προσφέρουμε την οφειλόμενη υποστήριξη στους μουτζαχεντίν, όχι μόνο συμβάλλουμε στην καταστροφή του Πακιστάν και του Αφγανιστάν, αλλά θα αξίζουμε την οδυνηρή τιμωρία του Παντοδύναμου Αλλάχ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x