Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE...

Οι εσωκομματικές εκλογές της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ φαίνεται ότι δε σταμάτησαν στις κάλπες, στους πυροσβεστήρες, στους μπράβους και στα κυνηγητά...

Συνεχίζονται και στο youtube...

Θαυμάστε τους...

(αντιγράφουμε από ανάρτηση του todikomaskitrino στο youtube):

"Το Σάββατο 12/07/09 αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην 34χρονη ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εκτελώντας πιστά τις εντολές άλλων, κατάφερε να φέρει τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη παράταξη στο σημείο μηδέν.

Ο ευρωβουλευτής Παπανικολάου μαζί με τον κολλητό του γραμματέα της ΔΑΠ Κασσελάκη οργίασαν.

Άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τους πραγματικούς αριθμούς εκλεκτόρων προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι.

Πήραν την απόφαση να συρρικνώσουν τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας (ΤΕΦΑΑ ΠΑΝΤΕΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΤΙΚΗ).

Η ουσία όμως είναι ότι χωρίς αυτές τις σχολές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει τη πρωτιά στις επόμενες εκλογές.

Ο Πάπανικολάου θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος επί των ημερών του οποίου η ΔΑΠ θα πέσει στη δεύτερη ή και τρίτη θέση.

Άνθρωποι νέοι, φρέσκα μυαλά που καταπιέζονται από έναν αλόγιστο παραλογισμό της κομματικής φενάκης και του μανιώδους καρεκλοκενταυρισμού.

Ο βιασμός της λογικής μάς έγινε συνήθεια, άνθρωποι αμφιβόλου αξίας και περιορισμένης ικανότητας μας φορτώθηκαν στην πλάτη, αφού πρώτα καπηλεύθηκαν τα προνόμια που τους χάρισε η θέση τους.

Το σύστημα που τόσα χρόνια καταδυναστεύει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ πρέπει να τελειώσει...

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει.

Ο γραμματέας, η κεντρική διοίκηση, τα τσιράκια τους καθώς και οι εντολείς τους πρέπει να λογοδοτήσουν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη απο καθαρά ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν ανήκει σε κανένα λαμόγιο της εξουσίας, σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών, αλλά σε όλους τους ΔΑΠΙΤΕΣ που δίνουν και την ψυχή τους όλο το χρόνο στα αμφιθέατρα. "




2 σχόλια:

  1. "Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν ανήκει σε κανένα λαμόγιο της εξουσίας, σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών, αλλά σε όλους τους ΔΑΠΙΤΕΣ που δίνουν και την ψυχή τους όλο το χρόνο στα αμφιθέατρα."

    Mallon den xereis apo DAP...Pragmatika skeftomai tin lexi DAP kai syxizomai anagouliazo...Itan ta petrina xronia tis dikis mou zois...OLOI EINAI ALITES...Alla exei o troxo gyrismata...Ta dapitakia ola einai axrista...mazi kai oi ONNEDITES...Einai ntip ilithioi kai provata...Alites einai oloi tous kai agamitoi pou koitane na paroun kanena koritsaki...alla mexri ekei tous kovei...Exo paretithei edo kai 6 xronia...kai akoma eimai aganaktismenos me ola auta ta tsirakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχετε ξεφτλιστει εντελως...Απορω με την καταντια σας..Ειπαμε φιλελευθεροι αλλα εσεις το παραγαμησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

x