Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Έχει ντέρμπι σήμερα...

Πας Γιάννενα και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς της χρονιάς το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς την 1η θέση της Football League. Πρόκειται για 2 ιστορικά σωματεία που έχουν ως σήμα κατατεθέν τον κόσμο τους.

Ο Πας είναι γνωστός χρόνια στην Α'εθνική για το δυναμικό κλίμα που δημιουργεί στο γήπεδο του και τα εμπόδια που βάζει ακόμη και στους μεγάλους του λεκανοπεδίου.
Από την άλλη ο ελπιδοφόρος Παναιτωλικός, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έρχεται με φόρα στα σαλόνια της Superleague. Με τον κόσμο του να τον ακολουθεί παντού και πάντα και με το εξαιρετικό ξεκίνημα (5χ5 με 0 παθητικό παρακαλώ), δείχνει το ξεκάθαρο φαβορί για την πολυπόθητη άνοδο. Η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Warriors αναμένεται να μεταδοθεί και στους Ζοσιμάδες, αφού έντονη θα είναι η παρουσία τους και απόψε.

Υ.γ: Χαρακτηριστικό της σημαντικότητας και της έντασης του αγώνα είναι η κινητικότητα που υπάρχει στο υπ'αριθμόν 1 αθλητικό blog της Αιτωλοακαρνανίας http://panaitolikos1926.blogspot.com/.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στις 2 ομάδες και τους περιμένουμε στην Α' Εθνική. Γιατί με τον κόσμο αυτό μόνο αυτό τους αξίζει.

5 σχόλια:

x