Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ψωμιάδη ποίος είναι χειρότερος? Εσύ ή το Δ.Ν.Τ?

Απλό το ερώτημα..Απλή και η απάντηση..Και θα το αιτιολογήσω πλήρως..

Το ΔΝΤ επέβαλε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα στην κυβέρνηση Παπανδρέου με σκοπό την εξυγίανση της οικονομίας,την μείωση του δημόσιου χρέους και για όλα αυτά που έχουν ακούσει τα αυτιά μας τους τελευταίους 12 μήνες είτε μας αρέσει,είτε όχι...Ο ελληνικός λαός λοιπόν καλείτε να πληρώσει τα σπασμένα, στα οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις συμμετείχε, είτε διότι έδινε εντολή στον "καταλληλότερο" για να αναλάβει τα ηνία της χώρας, είτε γιατί "γούσταρε" που δεν δήλωνε το πραγματικό του εισόδημα, είτε γιατί ήθελε απεγνωσμένα το ρουσφέτι του απο τον εκάστοτε τοπικό άρχοντα! Για όλα αυτά αλλά και προφανώς για την ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων του καλείτε να πληρώσει τον λογαριασμό! Το θέμα όμως είναι πως σε όλα αυτά είχε και ένα αντίβαρο στο οποίο έστω και πρόσκαιρα έβρισκε ικανοποίηση (μίζες,διορισμοί,φοροαπαλλαγές και διάφορα άλλα τέτοια ελληνικά στοιχεία)..

Εσύ όμως αναγκάζεις τον ελληνικό λαό να πληρώνει επιπλέον χρήματα και να φορολογείτε γιατί? Επειδή έκανες μια εκδρομή για τα παιδιά της Θεσσαλονίκης? Χρέωσες 1 ευρώ όλα τα νοικοκυριά της χώρας ήτοι 10.000.000 ευρώ για μια εκδρομή? Χρέωνες κάθε μήνα 45.000 ευρώ για έργα προϋπολογισμού που ανατέθηκαν χωρίς διαγωνισμό στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και καρπονόσουν τις διπλοπληρωμές? 'Εργα μακέτες και έργα φαντάσματα...Διαπλοκή...Λαμογιά...Αυτά είναι τα στοιχεία που επικρατούν εδώ και χρόνια στην Θεσσαλονίκη...

Για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους που θα αναφέρω σε επόμενες δημοσιεύσεις η απάντηση είναι απλή...Είσαι χειρότερος...Και για αυτό όπως δείχνει και η εικόνα θα πάρεις ότι σου αξίζει...Πέρασε ο καιρός που ο Έλληνας πολίτης ήταν ανενεργός και ένα παθητικό ον..Θα περάσει στην αντεπίθεση..Ιδού και η απόδειξη!

3 σχόλια:

  1. Θέλει να γίνει και επόμενος αρχηγός της ΝΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. perikli oxi gia arxhgos kommatos alla oute gia dhmotikos symvoulos den kanei o typos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. de kserw ti exoun sto kefali tous oi thesalonikeis kai ton stirizoun toso... einai geloios, laikistis kai to ergo tou einai apeiroelaxisto...tha pigainei to rousfeti sunnefo, den eksigeitai alliws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

x