Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Mπουτάρης : Yes we can!

Ή τώρα ή ποτέ. Θα μπορέσει η Θεσσαλονίκη να ξετινάξει από πάνω της την στάμπα της εσωστρεφούς ψυχοκόρης? Με τέτοιου είδους σλόγκαν αντιμετωπίζουν στο επιτελείο του κυρίου Μπουτάρη την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.
Ενδιαφέρον έντονο παρουσιάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο ίδιος όμως αυτή την μάχη. Δηλώνει πως γίνεται μια προσπάθεια από το ΠΑΣΟΚ να περάσει την κοινωνία των πολιτών σε πρώτο πλάνο στην καθημερινή και πολιτική ζωή.
Σέβεται το Κομμουνιστικό Κόμμα και τους οπαδούς του αλλά τονίζει πως αυτά που πιστεύουν και διακηρύττουν είναι εκτός πραγματικότητας.
Μέσα από αυτόν προσωποποιείται μια διάθεση του κόσμου. Ένα "φτάνει πια αυτή η κατάσταση". Πάμε για κάτι άλλο.
Δηλώνει πως ο αντίπαλος έχει ένα χαρακτηριστικό. Μιλάει μόνο για το μνημόνιο. Ο κος Μπουτάρης δηλώνει πως το θεωρεί απαράδεκτο, ενόσω διεξάγεται αγώνας για την πόλη. Χωρίς βέβαια να δηλώνει υποστηρικτής του μνημονίου.
Τέλος φιλοδοξία του είναι να κάνει την Θεσσαλονίκη μια πρότυπη επαρχιακή πόλη. Αντιπαραβάλει τον τίτλο Συμπρωτεύουσα. "Συμπρωτεύουσα σημαίνει συν αποφασίζω με κάποιον, και εγώ δεν θέλω να συν αποφασίζω. Θέλω να είμαι κύριος της τύχης μου."

Φρέσκιες ιδέες από έναν ώριμο άνθρωπο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x