Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Νικολακόπουλος speaking...

 Εσείς θα νομίζετε ότι εγώ ειρωνεύομαι τον Παναθηναϊκό, αλλά ειλικρινά δεν είναι έτσι. Υπό προϋποθέσεις, αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι. 

  Κατ' αρχήν, γλιτώνει τον διασυρμό να είναι στις ελάχιστες ομάδες που δεν έχουν ακόμη πόντο μετά το φινάλε του α' γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ζίλινα Σλοβακίας είναι, η Χάποελ του Τελ Αβίβ, η τούρκικη Μπούρσασπορ, η Παρτιζάν Βελιγραδίου και η γαλλική Οσέρ. 

  Κατά δεύτερον, παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις ένα πόντο πίσω από τη Ρουμπίν είναι ο Παναθηναϊκός. Άρα, όλα παίζονται για την τρίτη θέση. 

  Κατά τρίτον, ακόμη και για τη δεύτερη θέση έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός. Αυτός ο μέτριος Παναθηναϊκός. Οι πέντε πόντοι της διαφοράς από την Κοπεγχάγη μπορεί να μειωθούν. Μην ξεχνάμε ότι η Κοπεγχάγη έχει να παίξει πάλι με την Μπαρτσελόνα την επόμενη αγωνιστική και υπάρχει και παιχνίδι Ρουμπίν-Κοπεγχάγης στην Ρωσία. Συνεπώς, μπορεί εύκολα να παιχτούν όλα τελευταία αγωνιστική, στο Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός. 


  Εφόσον φυσικά, ο ΠΑΟ εκμεταλλευθεί την έδρα και το ότι η Μπάρτσα λογικά θα έρθει εδώ με τα δεύτερα στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής. Και στο Ρουμπίν-ΠΑΟ όλα ανοιχτά θα είναι. 

  Θα μου πείτε… και μετά ξύπνησα. Μπορεί να είναι κι έτσι. Αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Κι όταν μία ομάδα είναι και παραδοσιακά τυχερή… 


Απλά θεός!! Το αθλητικό ρεπορτάζ χρειάζεται δόση χιούμορ όπως αυτό που έχει ο Κώστας! Παράλληλα χρειάζεται την ματαιοδοξία του αλλά και τα καυστικά σχόλια του... Ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία του με τον ΤΣΕΛΙΓΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x