Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Άρης: "θεϊκές" μεταγραφές!!!!


Ο ιστορικός σύλλογος έχει κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής στην φετινή μεταγραφική περίοδο και μένοντας μακριά από παιχνίδια εντυπώσεων έχει παραγματοποιήσει ήδη 3 "δυνατές" μεταγραφές ενώ έπονται και άλλες. Πιστή στο δόγμα "ουδείς αναντικατάστατος", η διοίκηση του Άρη, δεν ασχολήθηκε με την φυγή Vitolo και Παπάζογλου αλλά αντίθετα "έκλεισε" Λεάντρο Γκρασιάν, Μεχντί Ναφτί και Σεμπαστιάν Αμπρέου.
Ας δούμε συνοπτικά τους 3 αυτούς παίχτες:
  • Λεάντρο Γκρασιάν: Αργεντίνος 26άχρονος επιτελικός μέσος που αγωνιζόταν στην Μπόκα Τζούνιορς. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου.
  • Μεχντί Ναφτί: Τυνήσιος 22άχρονος αμυντικός μέσος. Από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της Τυνησίας. Σύγχρονο αμυντικό χαφ με παρόμοια άνεση τόσο στο αμυντικό παιχνίδι, όσο και οργανωτικά στο επιθετικό.
  • Σεμπαστιάν Αμπρεόυ: Ουρουγουανός 33άχρονος επιθετικός. Έχει το προσονύμιο "τρελός". Πανύψηλος επιθετικός (1.93) με έφεση στο σκοράρισμα τόσο με τα πόδια όσο και με το κεφάλι. Θα αποτελέσει ιδανικό παρτενέρ του Κόκε.
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, οδεύει προς την ολοκλήρωση και η μετακίνηση του Κριστιάν Νασούτι στον Άρη. Ο 27άχρονος κεντρικός αμυντικός της Μπόκα είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό πριν 2 καλοκαίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x