Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Στα χαρακώματα η ΟΝΝΕΔ


Τελείωσαν οι Ευρωεκλογές, ο ωραίος Γιώργος βγήκε ευρωβουλευτής και στην ΟΝΝΕΔ ετοιμάζονται για τη μάχη. Μετράνε κουκιά όλοι αλλά η τράπουλα είναι σημαδεμένη μάλλον. Ο Παπανικολάου αποφεύγει να κάνει κουβέντα για το θέμα και...
προσπαθεί να το καθυστερήσει. Έχει και συνέδριο η ΟΝΝΕΔ για τις αρχές (της ρεμούλας και του βολέματος) και τις θέσεις της (που δεν έχει) και μπορεί να το κάνει 2 σε 1.
Πιο πολύ τρέχει για το θέμα ο Ζωγανάς. Ο Βολουδάκης μάλλον έχει δέσει το έργο από το Παπανικολάου και ο Σμυρλής προσπαθεί να πάρει χρίσμα από ψηλά. Πολύ ψηλά. Ο Τσίγκας είναι η ήρεμη δύναμη. Δεν θα πει όχι αλλά δεν θα το κυνηγήσει. Αντίθετα, αρκετά φαίνεται να το κυνηγάει ο Ξανθογεώργης ο οποίος μάλλον δεν έχει ελπίδες αλλά ψάχνει "καρέκλα". Πάντως πολλοί πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται να έρθει και υποψήφιος από εκεί που δεν τον περιμένουν. Ο Μεϊμαράκης, η Ντόρα και ο Άρης έχουν κόσμο. Κόσμο έχει και ο Αλογοσκούφης με τον Βουλγαράκη. Μεταξύ τους δεν τα πάνε καλά αλλά οι νεολαίοι τους δεν το έχουν σε τίποτα να δημιουργήσουν μπλοκ για να πάρουν την οργάνωση στα χέρια τους.
Μέχρι τότε στο site της ΟΝΝΕΔ δουλειές με φούντες. Φωτογραφίες του ωραίου Γιώργου με γλάστρες, φωτογραφίες από τη συγκέντρωση Καραμανλή, κοπέλες με γαλάζια και φυσικά τραγούδια και μπαλάντες. Είναι θέμα χρόνο να κυκλοφορήσουν και CD.
Υ.Γ. Κρατήστε ένα όνομα. Άκης Νούλης. Ο εκλεκτός σε περίπτωση που γίνει συνεργασία Άρη, Αλογοσκούφη, Βουλγαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x