Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Άθλια επίθεση Ψυχάρη στα BLOGs...

Στο κυριακάτικό Βήμα αυτής της εβδομάδας υπάρχει ένα άρθρό όπου ο εκδότης του Βήματος επιλέγει να αναφερθεί για τον ύποπτο ρόλο των blogs στην διαδικασία των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής...Συγκεκριμένα, κατηγορεί τα blogs για παραβίαση του νόμου και εξυπηρέτηση συφκεκριμένων συμφερόντων... Ολόκληρο το άρθρο του Βήματος μπορεί να διαβαστεί εδώ http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=273574&dt=14/06/2009

Και η απάντηση από το prezatv, όπως αναδημοσιεύτηκε σε πολλά blogs...
Τραγικη ειρωνια,την ιδια μερα,ανημερα δηλαδη των Ευρωεκλογων,το Βημα της Κυριακης,με βασικο του τιτλο ανεφερε "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"
Αυτο κυριε Ψυχαρη δεν ειναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,την ωρα που οι πολιτες πανε για να ψηφισουν στα εκλογικα κεντρα και βρισκουν σε ολα τα περιπτερα αναρτημενη μια πολυ μεγαλη σε κυκλοφορια εφημεριδα με εναν τετοιο τιτλο;;;;Αυτο δεν ειναι διαμορφωση κλιματος και εξυπηρετηση συμφεροντων,οπως λετε και εσεις για τα Blogs;;;Και θα σας το ξανα πουμε...Τα blogs δεν υπαγονται στην κατηγορια των media και μαλιστα με δικαστικη αποφαση απο Ελληνικο Δικαστηριο.Επισης,οσα ειναι σε .com και ειδικοτερα στο blogspot που ανοικει στην Google,υπαγονται στην Αμερικανικη νομοθεσια,με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

prezatv.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ξυπνάει ο κόσμος Ψυχάρη. Κάτω από 100.000 φύλλα θα είσαι σύντομα. Ο κόσμος βρήκε δύναμη σε αληθινά ανεξάρτητα και ακομμάτιστα μέσα όπως είναι τα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

x