Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Ποιος ο ρόλος 2 βουλευτών της Α΄Αθήνας της ΝΔ στα γεγονότα της ΟΝΝΕΔ;

Ως γνωστόν εδώ και μέρες, το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της γαλάζιας νεολαίας θυμίζει χειροβομβίδα που έχει μόλις απασφαλιστεί και όλοι περιμένουν πότε θα "σκάσει" και ποια θα είναι τα "θύματά" της.
Τα αντίπαλα στρατόπεδα σε αυτή τη σύρραξη είναι δύο: από τη μια ο νυν πρόεδρος και ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου (που μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει τη μια σχολή μετά την άλλη) και από την άλλη ένας συνασπισμός ετερόκλητων δυνάμεων.
Αυτό όμως που ίσως δε γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ο ρόλος και η θέση που κατέχουν δύο εκ των ηγετών του αντίπαλου στρατοπέδου.
Πρόκειται για...τους Ευ. Πάνου και Βασ. Τοκάκη καθώς ο μεν πρώτος είναι επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γ. Βουλγαράκη, ο δε δεύτερος διετέλεσε υπεύθυνος τύπου στο Υπουργείο Οικονομικών επί των ημερών του Γ. Αλογοσκούφη.
Οι δύο άνδρες ουδέποτε είχαν βγει δημόσια τόσο δυναμικά στο αντάρτικο, και πλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι για τις εν λόγω κινήσεις έχουν όχι μόνο τη συναίνεση αλλά και τη στήριξη των δύο πρώην υπουργών, οι οποίοι, μακριά από την εξουσία, θέλουν να στείλουν ενδεχομένως ένα ακόμα μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x