Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Πραξικόπημα από τον Παπανικολάου στην ΔΑΠ


Αργά το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μ. Κασσελάκης ανήρτησε τον κατάλογο εκλεκτόρων για την εκλογή γραμματείας ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Αθήνας, ανά σχολή. Επικράτησε μεγάλο πανδαιμόνιο καθώς πρώτον δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στα χρονικά η επίσημη οργάνωση να αιφνιδιάζει –προφανώς γιατί φοβάται- και να αποχωρεί βιαστικά από τα κεντρικά γραφεία. Δεύτερον, γιατί οι αριθμοί εκλεκτόρων που έβγαλε, ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τη λίστα εκλεκτόρων που βγήκε από το μυαλό των Κασελάκη - Παπανικολάου (γραμματέα της ΔΑΠ και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ αντίστοιχα) χωρίς άλλη διαδικασία (στα αριστερά).
Η πραγματική λίστα των εκλεκτόρων ανά σχολή, βάσει του αλγόριθμου που χρησιμοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια παρατίθεται στα δεξιά...
ΣΧΟΛΕΣ
TEFFA 18 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ 10 9
ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ 8 8
ΝΟΜΙΚΗ 14 9
ΠΟΛΙΤΙΚΟ 6 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 11 11
ΙΑΤΡΙΚΗ 4 3
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 1 1
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 1 1
ΦΥΣΙΚΟ 1 1
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ 5 3
ΧΗΜΙΚΟ 1 2
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 2
ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ 2 2
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 1 1
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ 0 1
ΠΑΝΤΕΙΟΣ 24 28
ΠΑΠΕΙ 24 28
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ 12 11
ΑΣΣΟΕ 16 18
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ 6 5
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 1 2
ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 0 0
ΕΜΜΕ 1 2
ΜΙΘΕ 1 1
ΠΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ 6 5
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2 2
ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ. 1 1
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ 1 1
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 3 3
ΑΕΝ 3 0
ΣΕΜΦΕ 1 1
ΧΑΣΟΟ 1 0
σύνολο 188 188

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο ευρωβουλευτής Παπανικολάου μαζί με τον κολλητό του γραμματέα της ΔΑΠ Κασσελάκη οργίασαν. Άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τους πραγματικούς αριθμούς εκλεκτόρων προκειμένου να ελέγξουν το παιχνίδι. Πήραν την απόφαση να συρρικνώσουν τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας (ΤΕΦΑΑ – ΠΑΝΤΕΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΤΙΚΗ).
Η ουσία όμως είναι ότι χωρίς αυτές τις σχολές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει τη πρωτιά στις επόμενες εκλογές. Ο Πάπανικολάου θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος επί των ημερών του οποίου η ΔΑΠ θα πέσει στη δεύτερη ή και τρίτη θέση. Όμως αυτό δεν θα τον πειράξει. Τη δουλειά του την έκανε. Καθαρίζει 18 χιλιαρικάκια μηνιαίως και προσπαθεί είτε να ελέγξει την ΟΝΝΕΔ είτε να τη κλείσει. Μπράβο Γιώργο πάντα τέτοια…

http://press-gr.blogspot.com/

10 σχόλια:

  1. Α ΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ
    ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΟΥ
    ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ!ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε μάγκα από την Θολογική!!Τιμή σας και καμάρι όλων μας!!Αλλά το ότι δεν σας αδίκησαν στους εκλέκτορες δεν έγινε επειδή ανεβαίνετε(και ξανά πάλι μπράβο σας) αλλά επειδή παρόλο που σπουδάζετε θεολογία και θα πρεπε να να στηλιτεύετε το ψεύδος και την απάτη εσείς τα χατε βρεί με τα λαμόγια.
    Και η ερώτηση είναι η εξής:η ΑΣΟΕ έχασε κι όμως πήρε παραπάνω εκλέκτορες.Μακάρι και το θεολογικό να καταλάβειτο λάθος του και να συμπράξει με τις μικρές και μεγάλες σχολές που δεν θέλουν να ενισχύοθν άλλο αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oloi eimaste perhfanoi gia tis prwties ths dap...alla mh mou les file apo th 8eologia oti oi eklektores sas meinane aneggixtoi apla gt anevhkate...kai to panteio anevhke kai se pshfous kai se pososto kai to vlepw pesmeno se eklektores...gia na mh sxoliasw to papei.allh mia aftodynamia kai 4 eklektores katw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εχει ο θεος δεν ειναι λογικη,εκτος αν κανουμε πλακα...υπαρχει η δεν υπαρχει αλγοριθμος?απλη ειναι η ερωτηση!και αν υπαρχει ειναι σταθερος η αλλαζει αναλογα με το ποιανου το μαγαζακι βολευει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλητεία είναι ευθύνη του Παπανικολάου,για τον οποίο ΟΝΝΕΔ δεν είναι οι νέοι της ΝΔ είναι η δικιά του ομάδα και μόνο.Ίσως κάποτε το καταλάβει το κόμα ότι με αυτό τον τρόπο μια μεγάλη μερίδα νέων δεν μπορεί να δραστηριοποιηθεί στην ΟΝΝΕΔ(στις τοπικές οργανώσεις) μόνο και μόνο επειδή δεν είναι του Παπανικολάου.
    Δύο ερωτήσεις μόνο:ξέρει το κόμα ότι έκανε σύμπραξη με τον αρχιντοράκια Αγγελόπουλο και την όρη του Τατούλη;
    ο Κασσελάκης,με το νεανικό και προσιτό προφ΄τουπώς θα αντικρύζει τονεσυτό του και τους δαπίτες με αυτά τα αίσχη;;;Κρίμα γιατί μόλις φύγει από γραμματέας θα τον θυμούνται όλοι ως το τσουτσέκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α)Η ΔΑΠ δέν θα είναι ποτέ δεύτερη.
    β)Να πάει στα τσακίδια ο Κασσελάκης δν πιστεύω να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει γραμμένο πλέον με όλα αυτά
    γ)Το ξαναλέω η ΔΑΠ δεν μπορεί να είναι δεύτερη όσο υπάρχει φοιτητής με συνείδηση που ξέρει να αναγνωρίζει το έργο που γίνεται στα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re mi lete oloi oti 8elete.
    algori8mos pragmatikos den upirxe kai oute 8a uparksei pote.prospa8ei na ginei edw kai polla xronia mia psilodikaih moirasia alla paizei rolo kai se pleura proskitai i ka8e sxoli.
    Autoi pou fwnazoun panta dld pa.pei panta exoun enan diko tous sti grammateia kai fetos eidika tou dwsan kai 8esara tou tsoutsekiou tou tsirwni. autoi pou fwnazoun opote tous voleuei dld panteios ki autoi mia xara volemenoi einai opws kai i asoee. Pantws anti ta kefalia autwn twn 2 sxolwn na psaxnontai gia 8eseis kalitera na koitaksoun na strwsoun tis sxoles tous pou gelaei oli i a8ina me tin party tous...
    Oso gia olous tous aplous dapites,ksekolate kai koitaxte tin parataksi sti sxoli sas kai afiste tous upeu8inous sas na plakwnontai monoi tous.Min xaftetai tis mlkies pou sas lene kai dimiourgoune kontres gia na voleutoun ta lamogia... giati autoi einai pragmatika ta lamogia pou paizoun poustika kiolas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. auta pou lete pws prepei na einai kanonika den isxuoun sto paramikro.den ginetai to emp me 1750 psifous na painei upoti8etai kanonika sumfwna me ta legomena tou ar8ografou 13 eklektores kai to pantio kai to papei 28 kai ta tefaa 24...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

x