Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΤΤΟΣ;


Ο Μ.Μάττος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους μέσους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκυρίες όμως τον έκαναν να χάσει τη θέση του στην ομάδα. Και όταν λέμε συγκυρίες εννοούμε τραυματισμούς, το ότι βγήκε το... μηχανάκι που ακούει στο όνομα Σιμάο, το ότι μαζεύτηκαν αρκετοί σταρ (Τζιλμπέρτο, Κατσουράνης) σε μια θέση και μοιραία έχασε τη θέση του.

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να τον παραχωρήσουν παρά τα συνολικά 7 εκ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί για να τον κάνουν ολόκληρο δικό τους (1,2 εκ στην αρχή για το δανεισμό, 4 εκ. περυσι για να φτάσουν το 70% και άλλα 2 εκ. περίπου για ότι απέμενε).

Όμως, η ιδέα που έπεσε πριν λίγες μέρες στο τραπέζι και φαίνεται να προκρίνεται: επειδή είναι κρίμα να χαθεί ένας τέτοιος παιχταράς σε καλή ηλικία επειδή μπροστά του έχει το τεράστιο όνομα αλλά 34χρονο Τζιλμπέρτο, ο Μάττος θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα που αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να έχει γεμάτη σεζόν και στο τέλος της χρονιάς επιστρέφει στη θέση του Τζ.Σίλβα που θα έχει πατήσει τα 35.

Έτσι, και δε θα χαθεί αυτός ο πολύτιμος για κάθε ομάδα παιχτης και θα αποκτήσει εμπειρίες και θα έχει γεμάτη σεζόν.

Η πρώτη ομάδα που τον ζήτησε δανεικό είναι η Εσπανυόλ και ο Παναθηναϊκός δε φαίνεται αρνητικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x