Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΟΝΝΕΔΑπό τον Β. Βασιλείου

Συνεχίζουμε το σίριαλ στο έργο της ΟΝΝΕΔ.

Μια σαπουνόπερα με σκηνοθέτη τον Γιώργο Βουλγαράκη και παραγωγό τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Επιτυχημένοι στο είδος τους καλλιτέχνες όπου δυστυχώς τώρα τελευταία με την οικονομική κρίση έχουν προβλήματα. Δεν πουλάνε πια οι ταινίες τους και επιδίδονται σε σαπουνόπερες, αισθησιακές ταινίες, βία κ.λ.π.

Λογικό όταν έχεις το συνεργείο και πληρώνεις το προσωπικό κάπως πρέπει να απασχοληθούν.

Δηλαδή όταν ήταν υπουργοί το συνεργείο τους -Βαγγέλης Πάνου (διευθυντής Γραφείου Βουλγαράκη), το παιδί του και Παντειακός Σάκης Ιωαννίδης, ο ανύπαρκτος χρόνια γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κατσαφάδος γραφείο Βουλγαράκη και πρώην γραφείο Πολύδωρα ά και μπαμπάς του ΠΑΠΕΙ, Αγγελόπουλος πρώην φοιτητής ΑΣΟΕΕ πρώην Πάνου νυν ολίγο από Ντόρα με μεγάλο μέλλον!, Μαρτάτος το παιδί του Κατσαφάδου και νυν καφετεριούχος παρακαλώ- είχε μεγάλη δόξα. Αλλωστε έχει δει το πανελλήνιο τις ταινίες τους.

Τώρα λοιπόν σκαρφίζονται νέα κολπάκια.

Οτι...έρχονται μπράβοι, ποιός είναι λέει ο αλγόριθμος στους εκλέκτορες, στην ΑΣΟΕΕ νοθεία όπου για πρώτη φορά έγινε σοβαρη διαδικασία με ανοιχτό εκλογικό κατάλογο, ότι γίνονται συμφωνίες κ.λ.π.

Βέβαια υπάρχουν απαντήσεις για όλα αυτά. Μπράβοι είναι οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που πρίν από λίγο καιρό πίνανε όλοι μαζί καφέ στα γραφεία.

Βέβαια τα παιδάκια των Γιώργηδων (Βουλγαράκη, Αλογοσκούφη) με ένα τηλέφωνο τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους λένε μπράβους και αρχίζουν το ξεκατίνιασμα.

Ο αλγόριθμος είναι ο ίδιος τόσα χρόνια αλλά όταν μας συμφέρει τονξέρουμε, όταν πάμε να χάσουμε το "ταμείο" τον αναζητούμε.

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παπανικολάου ο μακροβιότερος πρόεδρος της οργάνωσης, ο οποίος όταν έπρεπε αντί να κόψει κεφάλια έκανε άνοιγμα για να κλείσει αυτός ο κύκλος αντιπαράθεσης. Κάτι που στήριξε απόλυτα και ο Καραμανλής.

Δε διστάζουν να μπαίνουν στα μπλόγκ και να κάνουν ρεζίλι ανθρώπους και παράταξη των οποίων είναι φίλοι και μέλη. Εγώ λοιπόν δε θα ξαναδώ καμιά ταινία τους. Είναι μπανάλ.

Το ίδιο θα κάνει και ο κόσμος πολύ γρήγορα.

Βάλτε ΝΕΤ έχει ωραία ντοκυμαντέρ μεσαύρες!!!!

Σημ. Ακουσα ότι έρχεται νέα εταιρία παραγωγής δυναμικά (Ντόρας ΦΙΛΜ). Γυρίζεται μια ταινία λένε "Ό λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x