Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

1 αγωνιστική ο Παναθηναικός..

Χωρίς τον κόσμο του θα δώσει ο Παναθηναϊκός το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας του επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 45.000 ευρώ πρόστιμο, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Καβάλα την 3η αγωνιστική. Ελπίζουν οι "πράσινοι" σε εξαφάνιση της ποινής μέσω έφεσης. 

Παρά το γεγονός ότι κατά την ακροαματική διαδικασία είχε διαφανεί πως ο Παναθηναϊκός θα την έβγαζε «λάδι», δίνοντας έμφαση στις ευθύνες της αστυνομίας για τα επεισόδια στην Καβάλα πριν και μετά το ματς με την τοπική ομάδα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. 

Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας επέβαλλε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 45.000 ευρώ πρόστιμο στο «τριφύλλι» και «στέλνει» τους «πράσινους» να παίξουν χωρίς κόσμο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. 

Αυτό θα ισχύσει, αν προηγουμένως η ποινή δεν «πέσει» στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είναι βέβαιο πως θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, θα χρειαστεί να κινηθούν τάχιστα, τόσο οι «πράσινοι», όσο και η δευτεροβάθμια επιτροπή, ώστε να εκδικάσουν την υπόθεση και να εκδώσουν απόφαση εντός της επόμενης εβδομάδας. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ελαφρύ πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης τιμωρήθηκε με μια απλή επίπληξη για τη φραστική επίθεση στον διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος: 

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ. Αδαμίδης (Πρόεδρος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Σ. Αδαμίδη: δύο χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Στον κ. Αδαμίδη επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης. 

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ. 

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ. 

Δ) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: δύο χιλιάδες ευρώ. 

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τέσσερις χιλιάδες ευρώ. 

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ. 

Ζ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδες ευρώ. 

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ. 

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Πανιώνιος αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο. 



ΠΗΓΗ:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x