Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το "αντιμνημονιακό" ντέρμπυ


Σε ντέρμπυ εξελίσσετε η πρώτη Κυριακή στην περιφέρεια Αθηνών... Τα γκάλοπ δείχνουν οριακές διαφορές μεταξύ Κικίλια και Δημαρά για την δεύτερη θέση. Η Πρώτη θέση φυσικά έχει "κλειδώσει" για τον Σγουρό ο οποίος είτε εύκολα (με αντίπαλο Κικίλια) είτε λίγο πιο δύσκολα (με αντίπαλο Δημαρά)θα κερδίσει και την δεύτερη Κυριακή.

Από την μία ο "νέος, άφθαρτος, αθλητής, ιατρός" (όπως αρέσκεται να τον προσφωνεί ο Σαμαράς)Β. Κικίλιας φαίνεται πολύ "λίγος" για να συσπειρώσει την παραπαίουσα φιλελεύθερη παράταξη ενώ το προφίλ "σκληρού Δεξιού" δεν επιτρέπει τα ανοίγματα σε άλλους χώρους. Κατά τα άλλα ταιριάζει στο προφίλ της Πολιτικής Ανοιξ.... εεεε Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά γι αυτό θα πάρει και ανάλογο ποσοστό (20-25%).

Από την άλλη ο Γ. Δημαράς παρότι πολιτικά ασυνεπέστατος και κούφιος (όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ δεν δήλωσε ούτε υπέρ ούτε κατά του Μνημονίου ενώ τώρα που ελπίζει στην "αντιμνημονιακή" ψήφο εμφανίζεται λάβρος κατά των μέτρων ) καταφέρνει να συσπειρώνει όλο και περισσότερο κόσμο. Από την μία έχει την εκλογική του βάση που τον εκλέγει στην Β' Αθήνας και από την άλλη αρκετό δυσαρεστημένο κόσμο του ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει όμως να ψηφίσει τον Σγουρό για διάφορους λόγους. Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν και οι φανατικοί Νεοδημοκράτες που θέλουν να χάσει το ΠΑΣΟΚ πάση θυσία την Περιφέρεια και δεν είναι αρκετά αδαείς για να ποντάρουν στο κουτσό άλογο με το όνομα "Κικίλιας".

1 σχόλιο:

  1. μετά και τη στήριξη της Ντόρας στο Δημαρά η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά υπερ του..!
    ζήτω ο Μητσοτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

x