Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Αρκουδάρης από πολιτικός-Μποξέρ..! Χρήσιμη απόφαση...

Στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, εκδότη της εφημερίδας «Νέα Πνοή» των Μεγάρων επιτέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τηςaftodioikisi.gr αργά το βράδυ της Παρασκευής ο (εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ) νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρκουδάρης έπιασε από το γιακά το δημοσιογράφο και του ζήτησε να σβήσει φωτογραφίες που είχε βγάλει λίγο πριν με τη συναίνεσή του σε εκδήλωση του υποψήφιου της ΝΔ Γιάννη Μαρινάκη. 

«Αν δεν σβήσεις τις φωτογραφίες θα σου δώσω μπουνιά», φέρεται να απείλησε το δημοσιογράφο ο κ. Αρκουδάρης. «Ρίξε μου για να καταλάβουν όλοι ποιος είσαι», του απάντησε εκείνος αλλά πριν προλάβει να τον χτυπήσει παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης και αποσόβησαν τα χειρότερα. Προκειμένου μάλιστα, να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και κατόπιν παράκλησης και του ίδιου του κ. Μαρινάκη, ο κ. Νικόλιζας έσβησε τις φωτογραφίες. 


Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρκουδάρης δεν έχει ταχθεί ανοικτά κατά του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Μεγαρέων Δημήτρη Στρατιώτη και του συνδυασμού του Γ. Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής αλλά είναι κοινό μυστικό στη Δυτική Αττική ότι στηρίζει τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα δεν θέλει να υπάρχουν και πειστήρια. Έτσι εξηγείται και η στάση του απέναντι στον κ. Νικόλιζα που τόλμησε να τον φωτογραφήσει με τον υποψήφιο της ΝΔ.


Είναι γεγονός πως επειδή τον παραίτησαν από την πολιτική θα ασχοληθεί με άλλα αθλήματα. Το μποξ θα του είναι και χρήσιμο στις μέρες μας με τέτοιο ξύλο που θα τον κηνυγούν να του δώσουν οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x