Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Καμίνη


Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του έκανε σήμερα ο Γ. Καμίνης.
Λείπουν τα φαντεζί ονόματα-δολώματα για ψήφους (τύπου Ψινάκη ή Άκη Ζήκου) και απαρτίζεται από ανθρώπους έτοιμους για δουλειά, όπως φαίνεται.

Ο Γ. Καμίνης έκανε μόνο μία προσωπική αναφορά στην υποψηφιότητα του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη που «έχει εμπλουτίσει με μία σημαντική παρακαταθήκη ιδεών την αντίληψή μας για την πόλη και για τη σχέση της με το περιβάλλον και ο οποίος δέχθηκε να διαθέσει τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος του στην κοινή μας προσπάθεια».

Πριν την ομιλία του κ. Καμίνη, το λόγο έλαβαν δύο κυρίες της Αθήνας, η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου και η δημοσιογράφος-συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου.

Η πρώτη αναφέρθηκε σε μια πόλη που διώχνει τους κατοίκους της, στην εγκληματικότητα, σε έναν δήμαρχο που «ασχολείται μόνο με τη διακόσμηση κι ενώ δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, τοποθετεί κιγκλιδώματα για να φαίνονται πιο ωραία, τα αδέσποτα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, αλλά τους έχει φορέσει χρωματιστά λουράκια, και αν επανεκλεγεί, θα φορέσει και λουράκια στους μετανάστες».

Η δεύτερη είπε πως αυτό που χρειάζεται η Αθήνα είναι δρόμοι με εκσυγχρονισμένο οδόστρωμα, πεζοδρόμια και όχι πεζόδρομους. Χρειάζεται πόρους για κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως για την ανακύκλωση και τη διαχείριση σκουπιδιών. Χρειάζεται επέκταση του μετρό και των δημόσιων συγκοινωνιών. Αντίθετα δεν χρειάζεται οικόπεδα, καγκελάκια και διαγωνισμούς για παγκάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x