Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Scofield vs Boghdanof...Βίοι αντίθετοι

Δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Δύο διαφορετικές ιστορίες. Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό και των 2 τα τατουάζ σε όλο τους το σώμα,με μια ουσιαστική διαφορά! Τον 1ο πρώτο τον έβγαλαν από την φυλακή ενώ τον άλλο τον οδήγησαν ακριβώς εκεί! Ας κάνουμε μια μικρή αναφορά!

Σκόφιλντ: Τον γνωρίσαμε στα 27 του στην φυλακή Fox river, όπου το σήμα κατατεθέν του ήταν το τατουάζ με ρέμπους, αριθμούς και πλάνα από σωληνώσεις τα οποία τον οδήγησαν στην ελευθερία. Η σειρά έσκισε στην Αμερική και ο ίδιος αγαπήθηκε από κοριτσάκια, αγοράκια και παραγωγούς.

Μπογκντάνοφ: 30 ετών Σέρβος, πρωτοπαλίκαρο των Ultras του ερυθρού Αστέρα και βασικό στέλεχος της εξτρεμιστικής οργάνωσης "Κίνημα 1389". Χαρακτηριστικό του οι σταυροί, οι Χριστοί, Παναγίες, Αλληλούια. Όταν το τρομακτικό κεφάλι και η ακόμη πιο τρομακτική κοιλιά του αποκαλύφθηκε πήραμε μια γεύση από σλαβικό φολκόρ και βαλκανικό εθνικισμό. Και αυτός αγαπήθηκε από "παιδιά" για άλλους λόγους. Δύσκολα θα την γλιτώσει, αλλά και να την σκαπουλάρει από τους Ιταλούς στο Βελιγράδι θα καλοπεράσει.

Δύο παιδιά για τα οποία έχει χυθεί πολύ μελάνι. Για τον πρώτο κατά βάση πάνω στο δέρμα του. Για τον δεύτερο κατά βάση στους δρόμους με μορφή αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x