Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα λογότυπα της ΟΝΝΕΔ τα σπάνε!

Στον ιστότοπο logo.onned.gr διεξάγεται μια ψηφοφορία για το νέο λογότυπο της ΟΝΝΕΔ. Επειδή δεν μου αρέσουν οι μακροσκελείς εισαγωγές περνάω κατευθείαν στο ζουμί και σας παρουσιάζω τα αγαπημένα μου.






Όπως βλέπετε σε αυτό το σηματάκι απεικονίζεται ο Πήγασος.

Ο καλλιτέχνης είναι σαφώς επηρεασμένος από...






... την εταιρεία πετρελαίου Mobil. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μόνο με την ΟΝΝΕΔ θα καταφέρουμε να λύσουμε το ενεργειακό πρόβλημα και να πάρουμε επίδομα θέρμανσης. Ας μη μιλήσω για το μεγαλόπνοο σχέδιο της παράταξης για τα πετρέλαια στο Αιγαίο.






Το επόμενο λογότυπο μας δείχνει την ικανότητα των μελών της ΟΝΝΕΔ στην επικοινωνία.



Η ΟΝΝΕΔ είναι στην πραγματικότητα η...











... Q! Θα θυμάστε την ιστορία με τις υποκλοπές επί Καραμανλή. Επειδή όμως τους είχαν έρθει ακριβές οι χρεώσεις αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Q για τα πιο φθηνά πακέτα υποκλοπών! Γιούπι!







Αν όμως δεν κάτσει η συνεργασία με την Q...



...υπάρχει πάντα...





...ο Γερμανός! Κι ας είναι εταιρεία του ΚΚΕ. Εξάλλου και το 1989 είχαμε ξανασυνεργαστεί με τους συντρόφους από τον Περισσό.






Φυσικά, η ΟΝΝΕΔ είναι μια παράταξη με οικολογική συνείδηση.





Πλέον, κάθε φορά που θα πηγαίνετε στην παραλία και βλέπετε μια γαλάζια σημαία, θα ξέρετε πως η παραλία ανήκει στην ΟΝΝΕΔ.









Προσοχή! Παραλία για δεξιούς!







Βρε τι μου θυμίζει...



















Αυτό το σηματάκι μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως εύληπτο και ξεκάθαρο. Τα γαλαζοπράσινα παγανιστικά σύμβολα μας οδηγούν στο τρίγωνο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Μασονία.







Αφού αλλάζουμε σήμα γιατί να μην αλλάξουμε και ονομασία; Ο Καλλιτέχνης (πάντα με κεφαλαίο) αποφάσισε σε αυτό το λογότυπο να μετονομάσει την οργάνωση σε ΟΝΔΝΕ. Όποιος αποκρυπτογραφήσει το αρκτικόλεξο παρακαλείται να μας βοηθήσει.






Και στις επόμενες εκλογές τα 3 θα πάρουμε...







Όχι, μην μπερδεύεστε! Το βελάκι δείχνει το μεσαίο χώρο. Ποτέ δεξιά! (το περίεργο είναι πως αν πάτε εδώ που βρίσκεται η εικόνα και την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, η εικόνα θα αποθηκευθεί με τίτλο left arrow!)





Δωρεάν γρήγορο Internet για όλους τους ΟΝΝΕΔίτες!





Αλλά το αποκορύφωμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας φαίνεται με την πρώτη ματιά...



"Με καράβι τα όνειρα μας, και τον Ήλιο στην καρδιά μας!"

Η καλλιτέχνης μας πληροφορεί στην σχετική ιστοσελίδα πως χρησιμοποίησε τα χρώματα μπλε, χρυσαφί και ρουμπινί (το ρουμπινί είναι το χρώμα που έχει ο ρουμπινές; Ξέρετε, εκείνο το εξάρτημα που είναι στο ρεζερβουάρ).

Φυσικά, από ένα λογότυπο της ΟΝΝΕΔ δεν θα μπορούσε να λείπει η λέξη Ήλιος. Απορώ γιατί δεν υπάρχει και ένα σφυροδρέπανο ή γιατί ο σταυρός πάνω από το Δ δεν είναι ανάποδος.

Κάθε άνθρωπος που αγαπάει την καλαισθησία και την ΟΝΝΕΔ (έννοιες ταυτόσημες, άλλωστε) οφείλει να ψηφίσει αυτό το λογότυπο.

Μετά τιμής,
Κοκκινοσκουφίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x