Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Θανόπουλος στην προεδρία..


Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Νίκος Θανόπουλος είναι και επίσημα ο διάδοχος του Κώστα Πηλαδάκη στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. "Στόχος η πρόοδος του ποδοσφαίρου", τα πρώτα λόγια του νέου προέδρου της Superleague.
Η θητεία του Νίκου Θανόπουλου θα είναι διετής ενώ είναι ο τέταρτος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μετά τον Πέτρο Κόκκαλη, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Κώστα Πηλαδάκη.

Ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Νίκος Θανόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε: "Η Σούπερ Λίγκα είναι εδώ και πολύ καιρό σε πολύ καλό δρόμο. Αλλάζει το πρόσωπο του προέδρου, οι πρακτικές είναι οι ίδιες, όπως και οι νοοτροπίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους εταίρους που με εξέλεξαν ομόφωνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θα συνεχίσω το πολύ πετυχημένο έργο των προκατόχων μου. Θα εστιάσουμε στην υλοποίηση όλων έχουν συμφωνηθεί για τη βελτίωση πραγμάτων που μπορούν βελτιωθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με γνώμονα την ισοτιμία και αμεροληψία προς όλες τις ομάδες. Στόχος είναι η πρόοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτό ενδιαφέρει όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

x